Τιμές

FISH SPA – ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ

Τιμοκατάλογος Fish Spa

Deluxe ποδιών (μονοθέσιο) → 900€ +ΦΠΑ

Deluxe ποδιών (μονοθέσιο) με ρόδες → 1000€ +ΦΠΑ

Deluxe ποδιών (διθέσιο) → 1700€ +ΦΠΑ

Ψάρια Garra Rufa → 0,97€ +ΦΠΑ

Δείγματα Καταστημάτων

→ Fish Spa Καταστήματα

→ Χρωματολόγιο Επίπλων Fish Spa

Επικοινωνήστε μαζί μας

BlueFish Aquariums: 2310 733746

Παναγιώτης Αλεπάκης: 6983 273805

Fish Spa Καταστήματα

Η εταιρία BlueFish ειδικεύεται στην κατασκευή ενυδρείων για επιχειρήσεις Fish Spa. Με εμπειρία ετών και την συμμετοχή μας σε πάνω από 50 κατασκευές καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, μπορούμε να εγγυηθούμε τόσο το αισθητικό αποτέλεσμα όσο και την ποιότητα των μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται για την σωστή λειτουργία του δικού σας Fish Spa.

Ψάρια Garra Rufa

Τα Garra Rufa είναι τα ψάρια που ουσιαστικά καλούνται να κάνουν την «δουλειά» της απολέπισης και του καθαρισμού των νεκρών κυττάρων. Η ποιότητα των ψαριών συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της απώλειας ψαριών άρα και την μείωση των λειτουργικών δαπανών. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες και μεγέθη ψαριών και αντίστοιχα και διαφορετικές τιμές. Προτείνουμε πάντα αυτό που ταιριάζει στην κάθε επιχείρηση ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες της.

Μηχανήματα και Εξοπλισμός

Για να επιτευχθεί η σωστή λειτουργία του ενυδρείου που φιλοξενεί τα ψάρια Garra Rufa θα χρειαστούν τα κατάλληλα μηχανήματα. Αυτά είναι τα φίλτρα καθαρισμού νερού, λάμπες αποστειρώσεως UV, θερμοστάτες, οξυγονωτές και υλικά βιολογίας.

Υποστήριξη και εκπαίδευση του προσωπικού

Κάθε νέο κατάστημα Fish Spa θα χρειαστεί, ακόμα πιο έντονα κατά την έναρξη της δραστηριότητας, υποστήριξη και καθοδήγηση για την σωστή συντήρηση των ενυδρείων και των ψαριών. Είμαστε δίπλα σας προσφέροντας τις γνώσεις μας και εκπαιδεύοντας εσάς και το προσωπικό σας.